dimarts, 16 de juliol de 2013

DECORACIÓ PER FESTES

La segona que fem, decoracions per festes. I esperem que no sigui la última. Aquesta per una comunió, tot rosa i blanc, molt de nena, molt dolç. En un pati genial, vam col.locar taules allargades, amb les estovalles blanques amb camins de taula roses. Cadires blanques. Plats, gots, tovallons, coberts ... combonat rosa i blanc. Decoració amb globus i pom-poms de paper de seda amb els mateixos colors.


La segunda que hacemos, decoraciones para fiestas. Y esperamos que no sea la última. Esta para una comunión, todo rosa y blanco, muy niña, muy dulce. En un patio genial, colocamos mesas alargadas, con el mantel blanco con caminos de mesa rosas. Sillas blancas. Platos, vasos, servilletas, cubiertos ... combinando rosa y blanco.
Decoración en globo y pomo-pomos de papel de seda con los mismos colores.

La cadira per la protagonista de la festa, decorada per la ocasió.
La silla de la protagonista de la fiesta, decorada para la ocasión.


La taula dolça, amb el regalets i recordatoris.
La mesa dulce, con los regalitos y recordatorios.


El regalet era una senzilla llibreta d'scrap, totes fetes amb diferents papers, acompanyats d'una "xapa" o boto, fet especialment per la ocasió, per la Marisa Bernal. El mateix dibuix, s'ha fet servir per fer el recordatori.


El regalito, fue una secilla libreta de scrap, todas ellas hechas con diferentes papeles, acompañadas por una chapa o botón, especialemnte hecho para la ocasión por Marisa Bernal. El mismo dibujo se ha usado para el recordatorio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada